Unieke fotocollage van IJlst op Canvas.

  • Met meer dan 100 foto’s van it Âlde Stedsje.
  • Elke canvas is een uniek kunstwerk.
  • Op verzoek kan ik foto’s toevoegen, bijvoorbeeld van uw eigen huis.

drylts

 

CANVASDOEK

Dit canvasdoek heeft een fijne structuur en is helder wit. Echt wit omdat zwart-witbeelden of bijv. studiofoto’s met een neutrale achtergrond hierop het mooist tot hun recht komen. De dikte van het doek is 340 grams en het zuurvrije materiaal bestaat uit een mix van polyester en katoen en heeft een gelijkmatige structuur zonder storende pitten of weeffouten.

VERNIS HANDMATIG AANGEBRACHT

Een giclée op canvas wordt handmatig voorzien van meerdere lagen transparant vernis. Het voordeel van het vernissen is dat de kleuren heel mooi naar voren komen en het doek extra beschermd is tegen UV-licht, kras-bestendiger wordt en schoongemaakt kan worden als er stof of vliegenpoep op komt. Deze canvas wordt afgewerkt met glansvernis. Een matte vernis is ook mogelijk.

HOUTEN OPSPANRAAM

De houten spie-ramen zijn voorzien van vingerlassen (oersterk) en zijn opgebouwd uit meerdere delen vurenhout welke kops/tegendraads verlijmd zijn zodat ze niet krom kunnen trekken onder spanning en veranderende omgevingstemperaturen. Duurzaam dus en ook nog voorzien van het PEFC-keurmerk!

80x115cm    EUR 185,-  ingelijst EUR 275,-

100x140cm EUR 225,-  ingelijst EUR 325,-

prijzen zijn inclusief ophangsysteem en portokosten.